Webmarketing

Statistieken

Webmarketing start met het bijhouden van statistieken om resultaten meetbaar te maken. Een account voor Google Analytics kan iedereen aanmaken. Echter zien de meeste mensen door de bomen het bos niet meer in de vele gegevens en mogelijkheden. Wij weten wat voor u dé relevante gegevens en statistieken zijn en hoe deze in uw voordeel te laten werken!

Online adverteren

Online adverteren is flexibel, interactief en doel(groep)gericht en hierdoor erg waardevol. Vanuit uw doelen wordt gezamenlijk een online marketingstrategie bepaald. Aan de hand van statistieken en analyses worden advertenties en website continue verbeterd. Zo wordt een maximaal rendement gehaald uit uw online advertenties.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines blijven zich continu ontwikkelen. Om vindbaar te worden en te blijven moet zoekmachine optimalisatie toegepast worden. Wij helpen om op een doelgerichte manier uw vindbaarheid op het internet te verbeteren en/of te optimaliseren.

Social Media marketing

U wilt Social Media zakelijk inzetten, alleen weet u niet hoe u dit het beste kan doen. KBITE helpt u met het ontwikkelen van een Social Media marketing strategie. Er wordt onderzocht op welke Social Media kanalen uw klanten zich bevinden, hoe zij zich gedragen en wat de beste benadering van deze doelgroep is. Wanneer het plan gemaakt is gaan we samen aan de slag met het inrichten van de kanalen. Daarnaast kan KBITE u helpen met het design van de pagina's, zodat deze dezelfde uitstraling hebben als uw website. Ten slotte helpt KBITE met het gebruik van Social Media, worden de vorderingen geëvalueerd en worden de kanalen continu geoptimaliseerd. 


Webmarketing voor bedrijven

Webmarketing heeft een positief effect op de vindbaarheid, het verkoopresultaat en het imago van uw onderneming.

Webmarketing is geschikt indien u:

  • een hogere positie wilt in bekende zoekmachines
  • zich beter wilt profileren op internet
  • meer omzet wilt genereren met uw webshop
  • meer resultaten wilt behalen binnen uw bestaande netwerk
  • een manier zoekt om brandingkosten te verlagen
  • op zoek bent naar een expert die met u mee denkt

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen