Wie zijn wij

KBITE Automatisering is een ICT dienstverlener gevestigd in ’s-Gravenzande (Westland). Met onze ICT gerelateerde oplossingen ontzorgen wij onze klanten op diverse gebieden.

KBITE wil haar klanten in een langdurige en wederzijdse relatie ontzorgen met innovatieve en passende ICT, telefonie, web- en cloudoplossingen met professionele medewerkers en focus op efficiënte, kwalitatieve en toegankelijke support.

KBITE heeft een uitgebreid productportfolio om klanten in hun specifieke behoeften te kunnen voorzien. De nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de ICT-branche worden nauwlettend in de gaten gehouden en vertaald naar klantgerichte oplossingen. Door actief met klanten samen te werken en mee te denken, vinden wij een passende oplossing voor vrijwel ieder project.

Heeft u vragen of zit u met een technisch probleem? Neem dan gerust contact met ons op!

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag

Samen thuiswerken

Samenwerken is verbinding zoeken met elkaar. Door het thuiswerken op afstand is dit wel lastiger geworden. Toch blijkt uit onderzoek dat veel werknemers en bedrijven "hybride" willen blijven werken, deels op kantoor en deels thuis. Deze nieuwe manier van werken, vraagt om een nieuwe aanpak en goede samenwerkingtools om toch met elkaar in contact te blijven en als team de organisatiedoelen te behalen.