Samenwerken

Maak uw team succesvol! Want in uw eentje werkt u snel, maar samen komen jullie verder!

Altijd en overal kunnen werken met collega's of relaties is tegenwoordig niet meer weg te denken. Werk efficiënter samen en geef de productiviteit van uw medewerkers een boost!

Altijd en overal kunnen werken

Vanuit huis, op vakantie of bij de klant op kantoor wilt u kunnen samenwerken, vergaderen en telefonisch bereikbaar zijn. Het liefst op een veilige manier en 24/7 beschikbaar. Een moderne en flexibele ICT-omgeving stelt u in staat om veilig te communiceren, samen te werken en toegang te verlenen tot uw bedrijfsinformatie.

Lees meer

Slimmer vergaderen

Ieder bedrijf bestaat uit samenwerkende collega's die vaak snel moeten inspelen op veranderingen. Snel en slim vergaderen is daarbij essentieel! Steek de koppen bij elkaar te steken en houd iedere betrokkenen adequaat op de hoogte van wijzigingen en statusinformatie.

Lees meer

Telefonie integraties

Maak van uw vaste en mobiele telefonie één centrale communicatieoplossing. Rapporteer over uw gesprekken, bel via Microsoft Teams, Vast-Mobiel-integratie of open direct een klantkaart door koppeling met uw CRM of bedrijfssoftware.

Lees meer

Samen succesvol ICT projecten realiseren

Is uw onderneming toe aan vernieuwing op het gebied van ICT? Een bestaande ICT oplossing worden vervangen, of een nieuwe ICT oplossing geïmplementeerd? Verhoog de kans op een succesvolle realisatie en start met een goed implementatieplan. 

Lees meer
Meer samenwerkingsoplossingen

Samen thuiswerken

Samenwerken is verbinding zoeken met elkaar. Door het thuiswerken op afstand is dit wel lastiger geworden. Toch blijkt uit onderzoek dat veel werknemers en bedrijven "hybride" willen blijven werken, deels op kantoor en deels thuis. Deze nieuwe manier van werken, vraagt om een nieuwe aanpak en goede samenwerkingtools om toch met elkaar in contact te blijven en als team de organisatiedoelen te behalen.

Meer samenwerkingsoplossingen

Samen op weg naar een optimale samenwerking

Als specialist op het gebied van ICT diensten kunt u ook voor de volgende onderwerpen bij ons terecht. Heeft u andere technische uitdaging om ICT effectiever en efficienter voor u te laten werken, dan geven wij u graag advies op maat.

Ook effectief samenwerken?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.