Cloud

Zet cloudoplossingen in voor hoge prestaties en schaalbaarheid

Kan uw organisatie snel inspelen op veranderingen op ICT gebied? Maak gebruik van de meerwaarde van schaalbaarheid en hoge prestaties van een private, public of hybride cloudoplossingen.

Cloud Migraties

Iedereen migreert naar de cloud, maar nóg belangrijker is hoe de cloudoplossing uw bedrijf verder helpt. KBITE denkt mee en begeleidt u naar de best passende cloudoplossingen voor uw bedrijf.

Lees meer

Microsoft 365

Geef uw medewerkers wereldwijd en vanaf elk apparaat veilige toegang tot documenten, email en agenda met Microsoft 365. De Microsoft 365 oplossingen maken samenwerken eenvoudig en efficiënt.

Lees meer

Cloud Services

Hoge beschikbaarheid en uptime garanties met maximale flexibiliteit en schaalbaarheid. Krijg overal vandaan onbezorgd en veilig toegang tot uw gegevens door inzet van verschillende cloud services.

Lees meer

Cloud Telefonie

Uitbellen met het vaste nummer vanaf uw mobiel of bellen en gebeld worden vanuit Teams. Het zijn slechts enkele mogelijkheden van onze flexibele cloud telefooncentrale. De communicatie oplossing voor uw bedrijf.

Lees meer
Meer cloudoplossingen

Werken vanuit de cloud

Veel bedrijven kiezen voor de overstap naar de cloud. Het biedt een betere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid. Met clouddiensten kunt u sneller inspelen op veranderingen. Zowel binnen uw eigen organisaties als op wijzigingen in de markt. Clouddiensten worden ingezet op specifieker bedrijfsonderdelen. Het is dus niet één cloud, maar het bestaat uit inzet van meerdere cloudoplossingen.

Meer cloudoplossingen

Samen op weg om de stap naar de cloud te maken

Als specialist op het gebied van cloud kunt u ook voor de volgende onderwerpen bij ons terecht. Heeft u andere uitdaging met clouddiensten of om de beschikbaarheid en continuiteit te vergroten, dan geven wij u graag advies op maat.

Hoe kunt u de cloud inzetten?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.