Cloud Migraties

Iedereen migreert naar de cloud, maar nóg belangrijker is hoe de cloudoplossing uw bedrijf verder helpt. KBITE denkt mee en begeleidt u naar de best passende cloudoplossingen voor uw bedrijf.

Veel bedrijven overwegen de stap te maken naar de cloud. De vraag is niet of, maar wanneer uw bedrijf naar de cloud migreert. Wij helpen u bij de keuze of een enkele clouddienst, een volledige of hybride cloudmigratie voor u de beste oplossing biedt.

Migratie naar de cloud

De reden voor een cloudmigratie is vaak het verminderen van de ICT-kosten, maar ook het verbeteren van de beschikbaarheid en prestaties. Een andere reden is dat de cloud op het gebied van beveiliging en gebruiksgemak ook veel voordelen kan bieden.

Bij cloudmigratie worden applicaties, gegevens of de de gehele infrastructuur uw fysieke server op locatie ('on-premises') naar de servers of diensten van een provider van een public cloud, private cloud of een combinatie van beide (hybrid cloud) verplaatst.

Onze expertise

KBITE heeft de afgelopen jaren diverse klanten begeleidt in de overstap naar de cloud of hybride cloud omgevingen. Met onze uitgebreide ervaring in diverse branches en bedrijfsgroottes zorgen wij dat een cloudmigratie een meerwaarde zal opleveren voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een volledige cloudmigratie, het gebruik van enkele clouddiensten of een hybride oplossing met fysieke servers op locatie; voor ons is niks te gek!

Samen met u implementeren wij de best passende oplossing.

Terug naar cloud Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag