Beveiliging

Implementeer de juiste beveiligingsoplossingen om bedrijfsrisico's te minimaliseren

Veiligheid is essentieel in onze digitale economie en onze bedrijfsnetwerken veranderen continue. Minimaliseer de kans op cyberrisico's door uw ICT omgeving veilig en up-to-date te houden.

Managed Services

Met Managed Services monitoren wij 24/7 uw cloud of netwerkomgeving, beheren uw ICT infrastructuur en leveren wij snelle en professionele support voor een vast bedrag. Zien wij afwijkingen dan nemen wij direct proactief actie. Voorkomen is tenslotte toch beter dan genezen!

Lees meer

Werkplek Beveiliging (EDR)

Eenmaal toegang tot één systeem, betekent doorgaans de opstap naar de verdere controle over het netwerk en/of de bedrijfsdata. Goede systeembeveiliging start dan ook op de werkplek.

Lees meer

Microsoft 365 - Backup

Veel bedrijven denken dat Microsoft zelf een back-up van uw Microsoft 365-gegevens maakt. Maar dat is zeker niet het geval. Wel is het noodzakelijk om deze data goed te beveiligen.

Lees meer

Cloud Backup & Recovery

Met onze cloud-first backup en recovery oplossingen staat uw data altijd veilig en is deze het best beschermd tegen calamiteiten. Sla uw gegevens veilig buitenshuis online op. Ook automatische recovery testing of meerdere keren per dag backupen behoren tot de mogelijkheden.

Lees meer
Meer beveiligingsoplossingen

MKB vaker last van cyberaanvallen

Phishing is één van de meest voorkomende vormen hiervan en is vaak het begin van andere cyberaanvallen. Het MKB vormt een kwetsbare groep en is vaak slachtoffer van cybercriminaliteit. Ruim een kwart van de MKB-medewerkers heeft in het afgelopen jaar op het werk een phishingmail ontvangen.

Meer beveiligingsoplossingen

Samen op weg om uw beveiliging te verhogen!

Als specialist op het gebied van ICT beheer en beveiliging kunt u ook voor de volgende onderwerpen bij ons terecht. Heeft u andere beveiligingsuitdaging of wilt u de (cyber)risico's minimaliseren, dan geven wij u graag advies op maat.

Informatie goed beschermen?

Ik help u graag verder met een passende oplossing.

Zijn uw medewerkers alert op beveiliging en cybersecurity? Doe een phishing test!

KBITE verhoogt uw Security Awareness.