Managed websites en webshops

Een goede website of webshop draagt bij aan conversie en levert resultaat op. Snelle websites die veilig en up-to-date zijn, goed gevonden worden en eenvoudig te beheren zijn met uitgebreide functionaliteiten.

Eenvoud en toch compleet

Met het oog op eenvoud en optimale prestaties hebben wij een aantal complete website en webshop pakketten ontwikkeld. Onze webexpertise en projectervaring van de afgelopen jaren zijn samengesteld aan de hand van diverse klantcases. Hierdoor bevatten de pakketten standaard uitgebreide functionaliteiten die in veel situaties toereikend zijn. Omdat al deze functionaliteiten goed op elkaar zijn afgestemd, is uw website niet alleen nu, maar ook in het vervolg nog steeds snel en veilig. Zo krijgt u voor een goede prijs een nóg betere website.

Veilig en up-to-date

Om uw website veilig te houden, nemen wij de updates en het onderhoud uit handen. Zo krijgt u een volledig ontzorgde website of webshop die up-to-date en veilig is en blijft. Op al onze pakketten voeren wij veiligheidsscans uit om eventueel misbruik zo snel mogelijk te constateren, maken wij dagelijkse backups en monitoren wij de beschikbaarheid. Zo houden we uw website veilig en up-to-date.

Maximale prestaties

Je hebt webhosting en je hebt webhosting. Ieder systeem vereist zijn eigen inrichting om tot maximale prestaties te komen. Door geoptimaliseerde websites en webhosting, zijn onze websites sneller en worden deze beter gevonden dan bij veel andere partijen.

Ontwikkeling van maatwerk

Een standaard pakket betekend niet dat dit u beperkt in de mogelijkheden. Wilt u functionaliteiten die niet standaard beschikbaar zijn dan zullen wij uw specifieke wensen configureren of de noodzakelijke functionaliteiten ontwikkelen.. Zo kunnen wij met een standaard pekket toch specifieke wensen invullen die uw website uniek en succesvol gaan maken.

Terug naar website Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag