Webhosting

Een stabiele website of webshop en een goede online ervaring is essentieel voor bezoekers. Goede webhosting draagt bij aan de manier waarop bezoekers uw website ervaren. Hoe sneller de webhosting, hoe beter de ervaring met uw bedrijf.

Maak uw website sneller en stabieler met de support die u van ons gewend bent. KBITE biedt webhosting aan voor iedere doelgroep, of u nu een eindklant bent of een digital agency. Wij bieden een breed pakket aan; van voordelige "gedeelde" webhosting tot volledig ontzorgde en geoptimaliseerde "managed" webhosting of virtuele private servers (VPS). Onderstaand vertellen we wat meer over de verschillende type pakketten.

Standaard webhosting

Om uw onderneming online te presenteren via een beveiligde verbinding, heeft u aan standaard webhosting voldoende. Dit type webhosting is afgestemd op algemeen en standaard gebruik, waardoor veel CMS systemen standaard al goed werken op shared webhosting. Doordat de webserver door ons wordt beheerd en gedeeld met meerdere klanten. Ideaal als uw website een beperkt aantal bezoekers heeft of als u voordelig uw bedrijf online wilt presenteren.

Geoptimaliseerde webhosting

Kiest u voor geoptimaliseerde, ook wel 'Managed' webhosting genoemd, dan krijgt u een zeer compleet en geoptimaliseerd webhosting pakket. Wij nemen de webhosting volledig uit handen. Wij doen het serverbeheer, proactieve monitoring en verzorgen backups & onderhoud. Of u nu Wordpress, Joomla of Magento gebruikt, deze pakketten zijn volledig afgestemd op het gebruikte CMS systeem. Door inzet van aanvullende technieken, zoals caching, kunt u meer bezoekers bedienen. Dit resulteert in een snellere website of webshop zonder zorgen. U bepaalt het systeem, wij zorgen dat het snel en veilig is.

Virtuele Servers

Wilt u niet afhankelijk zijn van andere klanten of is een eigen webhosting server een vereiste? Kies dan voor een virtuele server of VPS. Door inzet van een VPS krijgt u altijd de beschikbare resources en kunnen wij de server verder afstemmen op uw specifieke behoeften. U bent verzekerd van een optimale uptime en snelheid maar bent vrij om te creeren wat u zelf wilt.

Digital agencies

Focust uw digital agency zich op de bouw van websites? Heb heeft u liever geen omkijken naar de webhosting. Wij beheren graag de webhosting voor uw websites, zodat u zich kunt focussen op de ontwikkeling, Informeer naar de mogelijkheden, want wij gaan de samenwerking graag aan om u en uw klant verder te ontzorgen. Uiteraard helpen wij u graag verder in de keuze voor het juiste pakket dat past bij uw website, systeem en doelgroep.

Terug naar website Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag

Een goede eerste indruk

In veel gevallen is de website de eerste kennismaking met uw bedrijf. Deze eerste indruk moet goed zijn! De uitstraling van de website moet passen bij uw doelgroepen en goed functioneren. Met een positieve eerste indruk, vergroot u de kans op loyaliteit en vertrouwen bij uw bezoekers, wat leidt tot betere prestaties en hogere conversies.