Moderne werkplek

Met de moderne werkplek is het mogelijk om op een efficiënte en productieve manier vanaf elke locatie met elkaar samen te werken. Behoud tevreden medewerkers door een gebruikersvriendelijke, veilige en schaalbare werkplekomgeving.

De moderne werkplek is een totaaloplossing die bestaat uit verschillende oplossingen en clouddiensten. Wij stemmen deze moderne werkplek graag af op de behoefte en oplossingsrichting die past bij uw medewerkers en uw bedrijf. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen in de deze werkomgeving wil en kan werken staan flexbiliteit, gebruikersvriendelijkheid en professionele ondersteuning centraal in onze totaaloplossing.

De gebruiker centraal

Het centraal stellen van de gebruikers levert niet alleen tevreden medewerkers op, maar ook nog eens de volgende voordelen:

 • Altijd en overal kunnen werken
  Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot hun werkplekomgeving en dit maakt het "hybride" werken mogelijk voor hen;
 • Sneller en effectiever samenwerken
  Het hybride werken brengt nieuwe uitdagingen met zich mee voor een goede samenwerking. "Wanneer spreken we af op kantoor, en wanneer kan iets juist op afstand?"  Verbeter de samenwerking in bestanden en deel deze met collega's en externen. Communiceer samen via chat of videogesprekken;
 • Goede beveiliging
  Bescherm uw werkplek en gegevens met hoge veiligheidstandaarden en verschillende managed oplossingen;
 • Applicaties overal beschikbaar
  Integreer uw eigen bedrijfssoftware en benodigde licenties, zodat iedere medewerker een fijne werkplekervaring heeft.

Haal het beste uit uw medewerkers

Haal het beste uit uw organisatie en medewerkers door in het migratietraject naast techniek ook rekening te houden met de gebruikers. Deze digitale adoptie wordt vaak vergeten in projecten waar de technologische veranderingen leidend zijn. Zorg ervoor dat medewerkers enthousiast gebruik maken van de nieuwste technieken, door te luisteren naar hun wensen en behoeften. Benadruk ook de voordelen die de verandering hen oplevert bij hun werkzaamheden. U profiteert tenslotte het meest als zij enthousiast gebruik maken van hun werkplek.

Meer dan Microsoft 365

Bij ons betekent de moderne werkplek meer dan Microsoft 365 of een Online Werkplek vanuit de cloud. Microsoft 365 is een essentieel onderdeel, maar een goede en effectieve werkplek omvat meer op het gebied van moderne beveiliging en moderne ondersteuning en beheer. Denk aan functionaliteiten zoals automatische e-mailhandtekeningen, cloud back-ups en cloud printing. En vergeet bovenal uw eigen cloudtoepassingen niet!

Samen de toekomst schetsen

Vaak zien we dat medewerkers gebruik maken van meerdere apparaten. In veel gevallen zien wij dat dit efficiënter en kan hierdoor tevens flink op de licentie- en beheerkosten worden bespaard.
Wij staan klaar om samen met u te schetsen hoe de moderne werkplek er voor uw bedrijf uit ziet. Samen creëren wij productieve en tevreden medewerkers die én het beste uit zichzelf halen én altijd en overal kunnen werken.

Terug naar werkplek Contact

Kunnen wij u helpen?

Neem direct contact op

Samen op weg naar de juiste ICT oplossing. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Bel 0174-415541 Stel direct een vraag