Webontwikkeling

Promotionele website

Een website is uw visitekaartje op internet. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren uw promotionele product- of bedrijfswebsite. De website wordt geheel aan de hand van uw wensen gerealiseerd.

Systeemimplementatie

Ook als u al een bestaand systeem heeft is dat geen probleem. Wij hebben een brede ervaring met diverse systemen. Commerciële systemen, waaronder Oracle APEX en Portal. Maar ook diverse Open Source systemen, zoals bijvoorbeeld Joomla, Drupal, Wordpress en Typo-3 behoren tot de mogelijkheden.

Webshop - Online verkopen

KBITE levert complete en betaalbare webshops inclusief betalingsintegraties. Wij hebben ervaring met diverse betaalsystemen, waaronder iDeal, Credit Card en Paypal. Zowel directe koppelingen, als implementaties via Payment Service Providers (PSP) zijn mogelijk. Dit in kan in combinatie met maatwerk, maar ook opensource webshops, waaronder Magento.

Maatwerk oplossingen

Heeft u een specifiek probleem? Zoek u een oplossing op maat? Wij ontwikkelen dé juiste software als oplossing voor uw problemen.   

Webontwikkeling voor elke onderneming

Voor iedereen die op zoek is naar een weboplossing, biedt KBITE het juiste resultaat. Van website tot webshop, van portaal tot maatwerkapplicatie. Wij werken graag samen met partners. Zo garanderen wij grafisch én technisch het beste eindresultaat voor de klant.

Webontwikkeling is geschikt voor

Ondernemers

  • indien u interesse heeft in een website of webshop
  • indien u een webapplicatie wilt laten programmeren
  • indien u aanpassingen wilt aan een bestaande applicatie

Ontwerpbureau´s en vormgevers

  • indien u een grafische ontwerp om wilt laten zetten in een website
  • indien u de technische realisatie van uw website wilt uitbesteden

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen