Webdesign

Schematisch ontwerp

Het schematisch ontwerp is de bouwtekening van een website. Er wordt een duidelijke opzet gegeven van de verschillende onderdelen op een website (navigatie, indeling en inhoud). Het is goed om vroeg in het proces te beginnen met een visuele functionele weergave van een website of applicatie, zonder daarbij nog over vormgeving na te denken. Hierdoor wordt alleen op de inhoud gefocust wordt en (nog) niet op het grafisch visuele aspect.

Grafische ontwerp

Met het grafisch ontwerp wordt de opmaak en vormgeving van uw website bepaald. Het bepaalt hoe het eindresultaat eruit zal zien. Uw website moet op een juiste wijze uw doelgroep prikkelen, en met de buitenwereld communiceren. Een goed grafisch ontwerp zorgt ervoor dat alle elementen op een pagina op de juiste manier de aandacht trekken. Uw doelgroep moet zich identificeren met de uitstraling van uw website.

Wij werken samen met verschillende professionele partners. Hierdoor zijn wij in staat om iedere stijl te visualiseren.


Webdesign voor iedereen

Voor iedereen die opzoek is naar een mooie en professionele website. Een goede website schept vertrouwen. Dit heeft een positief effect op het imago van uw bedrijf en zal uw verkopen bevorderen.

Webdesign is geschikt indien u:

  • een gebruiksvriendelijke vormgeving wilt
  • de website wilt afstemmen op uw doelgroep
  • een goede eerste indruk wilt opwekken bij uw bezoekers
  • de juiste emotie wilt overbrengen op uw doelgroep

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen