Netwerkbeheer

Netwerkinstallatie

KBITE kan uw gehele bedrijfsnetwerk installeren, migreren en verhuizen. Zowel bedraad als draadloos en in combinatie van beiden. KBITE zorgt voor een goede samenwerking tussen al uw apparaten zoals o.a. pc’s, printers, scanners, en andere randapparatuur. Ook softwarematig zorgt KBITE ervoor dat alles wordt feilloos op elkaar wordt aangesloten.

Netwerkbeheer

Uit de praktijk blijkt dat ieder bedrijfsnetwerk wel eens te maken heeft met storingen. Deze storingen kunnen vervelend en kostbaar zijn, waardoor een snel herstel een vereiste is. KBITE is gespecialiseerd in het oplossen van problemen, calamiteiten en storingen binnen uw bedrijfsnetwerk. Ook voor alledaagse problemen en ondersteuning kunt u bij ons terecht.

Periodiek onderhoud

KBITE verzorgt al jarenlang het onderhoud van diverse bedrijfsnetwerken. Onderhoud aan uw netwerk is noodzakelijk om problemen te voorkomen. Indien u wenst stellen wij een onderhoudscontract op. In het onderhoudscontract worden duidelijke afspraken gemaakt van het onderhoud dat periodiek wordt uitgevoerd.

Door KBITE in te schakelen krijgt u de beschikking over een stabiel en goed functionerend bedrijfsnetwerk.


Netwerkbeheer voor het MKB

De verschillende netwerkdiensten van KBITE zijn geschikt voor het MKB. Bij KBITE kunt u de netwerkdiensten van uw bedrijf (gedeeltelijk) uitbesteden. Wij nemen graag het beheer, het onderhoud en/of de installatie van uw netwerk uit handen. Hierdoor kunt u zich focussen op de dingen waarin u goed bent, uw core business.

Netwerkbeheer is geschikt indien u

  • een bestaand bedrijfsnetwerk heeft
  • een nieuw bedrijfsnetwerk wilt inrichten
  • zich wilt richten op uw core business en het netwerk onderhoud wilt uitbesteden
  • technische ondersteuning wilt van externe specialisten 

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen