Webhosting

Parking

Met dit gratis abonnement reserveert u alvast een domeinnaam, maar neemt u nog geen diensten af, zoals een website of e-mail. Eventueel kunnen wij dit abonnement laten doorsturen (forwarden) naar een bestaande website of e-mailadres.

Standard

Het meest gebruikte abonnement voor standaard website en e-mailhosting. Met de uitgebreide ondersteuning voor gangbare programmeertalen en databases is dit abonnement voor vrijwel iedere website en webshop toereikend.

Small Business

Ideaal voor wat grotere gebruikers die meer nodig hebben dan gebruikelijk. Tevens heeft dit abonnement de mogelijkheid voor het gebruik van beveiligde 'SSL' verbindingen, wat het uitermate geschikt maakt voor veilige webshops.

Enterprise

Het meest uitgebreide pakket voor veeleisende bedrijven met zeer veel e-mail en internet gebruikers. Het abonnement heeft een enorme bandbreedte en ruimte beschikbaar. Zodat de mogelijkheden en de capaciteit vrijwel onbegrenst zijn. 


*Het parking abonnement is alleen verkrijgbaar in combinatie met een domeinnaamregistratie


Webhosting voor iedereen

Wij bieden webruimte aan voor zakelijke maar ook voor particuliere klanten. De webruimte kan gebruikt worden voor uw website, voor uw mailbox of voor beiden. Met webhosting plaatst u op een gemakkelijk en veilige manier uw website online. Bij KBITE heeft u daarnaast ook snelle en betrouwbare technische ondersteuning.

Webhosting is geschikt indien u:

  • een website of webapplicatie online wilt plaatsen
  • gebruik wilt maken van e-mail op uw domeinnaam
  • snelle en betrouwbare ondersteuning verwacht

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen