Hosted Anti-spam

Filter technologie

Hosted Anti-spam is een server-side filter dat alle mailboxen van uw domein filtert voordat e-mailberichten op uw netwerk worden afgeleverd. Het filter kan binnen enkele minuten geactiveerd worden. Installatie of verandering van de bestaande e-mail set-up van uw domein is niet nodig. Het kan beheerd worden met een uitgebreid controlepaneel, waar u eenvoudig op inlogt om de instellingen te beheren.

Het filter wordt geoptimaliseerd door anti-spam technologieën te combineren met de meest recente technieken. Zo wordt altijd de hoogste kwaliteit in spamfiltering bereikt.

Het Hosted Anti-spam filter scant e-mailberichten op spam, virussen en andere malware. Het past meer dan 50 verschillende filtertechnologieën toe.

De centrale databases worden gevoed door ruim één miljoen gefilterde domeinen. Uw mailbox is ten alle tijden schoon, nieuwe spamberichten kunnen snel worden herkend.


Hosted Anti-spam voor iedereen

Hosted Anti-spam is geschikt voor bedrijven of personen die alle mailboxen achter een domeinnaam spamvrij willen maken. Voor een vaste lage prijs per maand ongeacht het aantal gebruikers of e-mailadressen.

Hosted Anti-spam is geschikt indien u

  • tijd wilt besparen op het bijhouden van uw mailbox
  • de kans op virussen via e-mail binnen uw bedrijfsnetwerk wilt verkleinen
  • op zoek bent naar een goed en betaalbaar spamfilter
  • zelf uw spambox wilt beheren
  • zicht wilt hebben op welke berichten wel en niet zijn doorgelaten

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen