Hostingdiensten / Cloud

Benieuwd naar online oplossingen, die uw dagelijkse activiteiten aangenamer maken?


Domeinnaam registratie

Vraag een domeinnaam aan en kies uit de ruim 45 extensies. Denk goed na over uw domeinnaam registratie. Gaat u een bedrijf registreren? Dan is het handig dat de domeinnaam herkenbaar is. Het moet in verband staan met uw bedrijfsnaam, product of branche.

Hosted Anti-spam

Virussen, verspreid via e-mail, maken uw netwerk onveilig. Dit wilt u voorkomen. Het handmatig verwijderen van spamberichten kost veel tijd. Dat kan anders. Lokale spamfilters beschermen vaak onvoldoende. Of ze zijn kostbaar. Uitbesteding van uw spamafhandeling aan KBITE bespaart u aanzienlijk veel tijd, geld, resources en voorziet u van de beste filtergemiddelden (99,98%) in de markt.

Hosted Exchange

Overal toegang tot uw e-mail, agenda, contactpersonen en taken? Dat kan met Hosted Exchange. U heeft overal dezelfde informatie binnen handbereik. Of u nu achter een computer zit, of op locatie met uw laptop of mobiel. Met Hosted Exchange van KBITE profiteert u van de voordelen van een Exchange Server, zonder investering.

Online Back-up

Vindt u uw gegevens ook te belangrijk om te verliezen? Een ongeluk zit (helaas) in een klein hoekje. Met Online Back-up van KBITE hoeft u zich bij een computercrash, diefstal, brand of waterschade geen zorgen te maken over het verlies van uw belangrijke bestanden en gegevens.

Webhosting

Een website plaatsen op onze snelle en betrouwbare servers? Dat kan! U krijgt er zelfs een professioneel e-mailadres bij. Tevens heeft u via webmail altijd, overal en waar u ook bent de beschikking over uw laatste e-mails!


Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen