Reparatie en controle

Reparatie

Een grote diversiteit aan oorzaken kan een falen van uw apparatuur tot gevolg hebben. Wij repareren hardware welke problemen heeft of zelfs helemaal niet werkt. Wij constateren de oorzaak en bieden oplossingen voor het probleem. Hierbij kan gedacht worden aan virusbesmettingen, een defecte harde schijf of terugkerende foutmeldingen. Wij lossen al uw klachten snel en zorgvuldig op. Indien mogelijk verhelpen wij uw probleem op locatie.

Preventieve controles

Wanneer u regelmatig uw apparatuur langs brengt voor een preventieve controle worden problemen in de toekomst geminimaliseerd. Niet zichtbare mankementen worden aan het licht gebracht. Door bijvoorbeeld het tijdig constateren van een beschadigde harddisk, kan dataverlies worden voorkomen.

Computer optimalisatie

Voor veel programma´s worden automatisch (beveiligings)updates gedownload en geïnstalleerd. Handig, want uw software gaat met de tijd mee. Het nadeel is echter dat de aangeschafte hardware sneller verouderd. Met een kleine ingreep kunnen wij wellicht uw computer versnellen.


Snel weer aan het werk

Onze reparatie en controle is geschikt voor iedereen die snel weer aan het werk wil. Wij maken gebruik van professionele testapparatuur. Hierdoor komen defecten en mankementen sneller aan het licht.

Controle en reparatie is geschikt indien u

  • een defect apparaat heeft
  • een apparaat heeft dat niet naar wens functioneert
  • een computer heeft die is besmet met een virus of spyware
  • de staat van uw apparatuur wilt controleren (preventief)
  • wilt weten of uw computer vervangen dient te worden
  • de mogelijkheden wilt weten voor optimalisatie van uw computer

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al uw vragen en technische uitdagingen